PROJECTS

EERDERE PROJECTEN

DE ZOMERKANTINE

Onze samenwerking met 'De Marktkantine', genaamd 'De Zomerkantine', is een evenementenreeks die elke zomer op zaterdag plaatsvindt gedurende 3 maanden in juni, juli en augustus. Het bleek de meest succesvolle clubavond van Amsterdam te zijn in de zomer van 2017. Met verschillende ingerichte ruimtes bood het een unieke avond voor de zomer, waar ook nieuw talent de kans kreeg om hun eerste platen in onze secret area te spelen.

THE ARK CRUISE

Een driedaags festival op een cruiseschip, varend van Barcelona naar Marseille, Ibiza en weer terug met 4000 passagiers en 90 DJ's, waaronder Sven Väth, Amelie Lens, Peggy Gou, Chris Liebing, KiNK, Henrik Schwarz, Patrick Topping, Stephan Bodzin, Boys Noize, 2Manydjs, Cassius, Claptone, Martin Solveig, Matador, Dennis Ferrer, Darius Syrossian, Sam Feldt en nog veel meer.

INSTRUMENTS FOR CHANGE

Samen met MassiveMusic en Sounds of Change hebben we 'Instruments for Change' gelanceerd. Voor dit samenwerkingsproject werden muzikanten uit Syrië, Turkije en Senegal uitgenodigd in de MassiveMusic-studio om ​​verschillende traditionele instrumenten op te nemen.

De opnames hebben een online samplepakket en VST tot leven gebracht die je nu kunt downloaden om je eigen creaties een unieke tint te geven. Alle opbrengsten gaan naar Sounds of Change om hen te helpen muzikale training te geven, in door conflicten getroffen gebieden, om gemeenschappen in nood in hun kracht te zetten.

ONTDEK ONZE VOLGENDE BESCHIKBARE LESSEN