TEAM

CAMIEL DAMEN

Camiel is een DJ, producer, die live optreedt en muziekleraar is. Zijn muziek is veelzijdig en moeilijk te benoemen omdat hij net zo gemakkelijk house grooves creëert als techno of dubby soundscapes.

Camiel heeft muziek uitgebracht op Viva Music, Tzinah, Deep Tech, Cervidae Recordings, Soulman Music, Eklektisch en nog veel meer. Hij heeft gedraaid in clubs als Studio 80, Paradigm, Air, Kater Blau en Wilde Renate en met zijn livesets door Europa gereisd, waaronder Duitsland, Engeland, Polen, Macedonië, Turkije, Malta en Ibiza. Hij is ook een van de grondleggers van Dancefair, een evenement in Nederland voor aspirant-producers en DJ's met 5000 jaarlijkse bezoekers. Hij hielp het evenement in het eerste jaar op te zetten en biedt daar elk jaar masterclasses aan.

Camiel is een veelgevraagde spreker voor evenementen en organisaties zoals Ableton, Dancefair, ADE en het SAE Institute in Amsterdam.

LEX VAN AKEN

Lex had altijd al een grote interesse in zowel muziek als onderwijs. Als oprichter van Deep House Amsterdam is hij de hoofdcurator achter het muziekmediaplatform dat 1,5 miljoen maandelijkse luisteraars heeft. Sonar Barcelona wekte zijn eerste interesse in de elektronische muziekscene, waarna hij zelf begon te draaien, kort gevolgd door de lancering van Deep House Amsterdam. In de 8 jaar die volgden, richtten hij en zijn partner Niels Voorbach samen The Ark Cruise op en boekten Lex de artiesten hiervoor. Ook werkten ze samen met ‘De Marktkantine aan de zomerserie 'De Zomerkantine'. Momenteel doen ze samen het management van de getalenteerde Colyn.

Artiesten geboekt: 2ManyDJs, Adana Twins, Adriatique, Amelie Lens, Axel Boman, B. Traits, Boys Noize, Cassius, Chris Liebing, Claptone, Culoe De Song, Dennis Ferrer, Fango, Gerd Janson, Henrik Schwarz, Italojohnson, Jennifer Cardini, KiNK, Kris Kross Amsterdam, Martin Solveig, Masters At Work, Matador, Patrick Topping, Peggy Gou, Prins Thomas, Rebolledo, Robag Wruhme, Sam Feldt, Stephan Bodzin, Sven Väth, Terr and many more.

NIELS VOORBACH

Niels is muziekcurator bij Deep House Amsterdam en een DJ / Producer. Met een achtergrond in evenementenorganisatie heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in de Amsterdamse muziekscene. Op 17-jarige leeftijd begon hij zijn muziekavontuur bij 'Chemistry', een van de meest beruchte en lang spelende clubavonden in Amsterdam. Na een pauze van 6 jaar in Finance & Pharma bezocht Niels regelmatig Club Trouw. Dit was het begin van een nieuw hoofdstuk, waar hij zijn liefde voor verfijnde elektronische muziek ontwikkelde. Dit wekte ook zijn interesse in DJ'en en produceren.

Zijn meest recente projecten zijn 'The Ark Cruise', een meerdaags bestemmingsfestival op een cruiseschip dat naar Barcelona, ​​Ibiza en Mallorca reist, dat hij samen met Lex organiseerde en mede oprichtte. Beide zijn ook verantwoordelijk voor de zomerevenementenreeks 'De Zomerkantine' samen met het team achter de toonaangevende club 'De Marktkantine'. Momenteel doen ze samen het management van Colyn.

ONTDEK ONZE VOLGENDE BESCHIKBARE LESSEN